Seni Motosikal Mini Menggunakan Hard Disk!

Zaman sekarang ni, manusia semakin kreatif dan ada juga manusia yang kurang bijak juga akalnya. Tapi kali ni nak tunjuk kreatifnya manusia zaman sekarang.. Antara contoh koleksi kreatif yang pernah di post kan di blog ni seperti :-

Kali ni ada lagi benda kreatif yang nak di kongsikan dengan korang! Mempersembahkan, moto mini hasil dari barang elektronik terbuang iaitu hard disk! Konfem la bahan terbuang kan? Takkan korang nank baraikan hard disk korang semata-mata nak buat benda ni kan? Hihi..





This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

26 Responses to Seni Motosikal Mini Menggunakan Hard Disk!

  1. fathiah says:

    wah... kreatif3.... caya lah... unik

  2. guna lighter pon bole.. heheh

  3. @Ohujan Tasneem hehe..entri OM buat moto guna lighter..aku buat moto guna hard disk! lagi gempak wwooo~ hihi..

  4. woot-woot says:

    haha semalam gua bace pasal motor dari lighter.macam macam..

  5. ada org nk beli ke moto mcm ni?hehe..mcm2 hal skarang :)

  6. kalau xternal hardisk cenggini..bapak style

  7. beb, buatkan satu tuk aku. hehe

  8. hanisah says:

    kreatif r weyh!bak 1!

  9. Myaby says:

    mak aih. Jahanam had disk. Data tu agaknya ada kat celah tayar kot. Ngahaha

  10. @Rara Nasiha bagi hard disk ko kt aku la..hahaha

  11. @Myaby haha..celah tayar lagiii~ :))

  12. RuSh D says:

    kreatif btol... hardisk crash byk sgt kot..hahaha..

  13. Media Jer says:

    suke yang ni. memang kreatif...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...