Manchester United VS Arsenal?? Fail!

Kepada peminat bola sepak mesti ingat lagi keputusan semasa Manchester United menentang Arsenal di Old Trafford kan? Kemenangan telah berpihak kepada Manchester United dengan 1 gol berbalas 0. Hihi.. Tetapi, bukan itu yang nak aku cerita sebenarnya pada entri kali ni. Itu baru mukadimah je pon, ni baru nak masuk isi cerita.

Kebanyakan yang guna FB mesti penah LIKE mana fans page kat FB kan? Contohnya macam aku peminat pasukan Manchester United, so aku pon LIKE la Manchester United Official Facebook Fans Page, Begitu juga korang yang lain kan.. Tak semestinya pasukan bola je yang boleh kita LIKE, kadang-kadang artis ataupon barang-barang pon ada kan.

So, pagi tadi lepas subuh aku pon online la FB dan ada post yang terbaru dari official fans page MU tentang perlawanan yang akan berlangsung minggu ni. Tetapi ada silapnya! Adesss...



Kalau korang tengok gambar kedua, MU akan menentang Arsenal minggu ni sedangkan terang-terang lambang Sunderland kat situ. Lagipun sebelum ni dah lawan dengan Arsenal kan? Masa tu, MANCHESTER UNITED MENANG walaupun hanya satu gol! Tak percaya? Baca Entri khas sebelum ni..

Tahu la baru je menang dengan Arsenal, tapi tak kan la nak lawan lagi.. Kesian Arsenal tau! Haha..(Gelak Red Devils). Apa-apa pon, kesilapan tu dah betulkan selepas ditegur. Hihi..


P/S : Official fans page ni memang mungkin dikendalikan oleh pihak pengurusan Manchester United FC sendiri ataupun dikendalikan oleh kelab peminat penyokong Manchester United.

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

36 Responses to Manchester United VS Arsenal?? Fail!

  1. haha. kesilapan yang sangat tidak boleh blah di situ

  2. memang peminat fanatik si kenzo nih
    hehe...

  3. memang peminat fanatik si kenzo nih
    hehe...

  4. memang peminat fanatik si kenzo nih
    hehe...

  5. memang peminat fanatik si kenzo nih
    hehe...

  6. memang peminat fanatik si kenzo nih
    hehe...

  7. owhh..ish3...hidup chelsea..!! kalah ke mng chelsea..chelsea tetap di hati..pergghh..hik3..sori..komen takda kaitan ngn entry..heee~ (^.~)

  8. @Fiqah Alias haha..chelsea takut nk lwn MU tu dia postpone game... wekkk~ :P

  9. eleh..postpone jer..beralah jer tu..xnk kasi MU kalah tu..hik3..wekk =p kui3...

  10. huhuhuuuuuuuuuu camne leh silap tu..;)

  11. Cik Moon says:

    Go MU..go MU..go go go!! hehehe

  12. ayulunera says:

    ala.....chelsea takde ke..(larriii......kang kene bantai ngan peminat fanatik MU...hee)

  13. @Fiqah Aliasalasan~ padahal takut kalah kt home~ :P

  14. @ayulunera wkakaka! chelsea mana ada kt cni... xpelah, nanti kalau ada rezeki cite psl chelsea akan dikeluarkan..hihi

  15. tetiba aku mnjerit kat sini..Arsenal la wei.......go Malaysia go arsenal

  16. ferry says:

    malaysia boleh!!!..eh tetibe :D

  17. perasan je silap org. hehe

  18. MiZi says:

    argh!!! macam mana leh kalah!! hahaha xminat bola.. kakaka

    http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/jumpa-mereka.html

  19. hahaha! mcm mana blh salah tu

  20. wah bgs2 MU menang...chaya la MU...

  21. @SoutulMujahid haha..dah fanatik, nampak aja la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...