Terkini! Lisa Surihani Vote Blog Inspirasi Conteng-an, vote 44?

Kehangatan dan kesibukan di hari pengundian untuk berkempen bagi Kategori Blog Baru (2010) Pilihan yang dianjurkan untuk para blogger baru yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan semakin rancak!

Pelbagai cara berkempen dilakukan oleh para blogger yang tercalon bagi meraih undi daripada peminat-peminat semua.

Sedang Aku berjalan-jalan dan berkempen di Facebook! Alangkah terkejutnya.. Haissshh! tengok jela~


Lisa Surihani pon dah vote! Anda bila lagi? Haha. Kalau anda baik hati, promote la jugak blog ni. Vote 44! Macam mana nak tolong promote? Mudah saja, cuma copy [I love Kenzo@MrConteng! Hihi.. Vote Inspirasi Conteng-an OK! blog no.44 di http://bpm-undi.blogspot.com Vote 44! Vote 44! :D] dan paste sahaja di wall anda!


Vote Nombor 44 disni!!! http://bpm-undi.blogspot.com
Like Blog Inspirasi Conteng-an disini!! LIKE

This entry was posted in ,,,,. Bookmark the permalink.

40 Responses to Terkini! Lisa Surihani Vote Blog Inspirasi Conteng-an, vote 44?

  1. Syat0za says:

    wooii, taktik tipu wooii..haha! xD

  2. hhaha.. very creative. but i can smell that something is wrong here.. haha..

  3. ferry says:

    wahh lisa pun vote sama...nice

  4. Daniela says:

    wowowowo...tahniah weh =)

  5. Sca Ndx says:

    sayang aku tak pernah pun cerita pasal ni

  6. sy wakilkan lisa surihani okla 2 an?bwahahhaa ;D

  7. BezBuddy says:

    baru nak caya...hehehe

  8. ko x kena effect ke tipu2 camnih?
    lisa surihani nih x ambil tindakan ke ? klow gitu aku nak wat taktik camni gak lah ...


    Do you use Facebook and Twitter often? We want you. By joining this you will give us rm1.
    So do you want the sme thing? after joined , invite your friend to get earning. thanks for the cooperating.

    So go here to join. free of charge
    http://malaysia.youthsays.com/amercorner/invite

    This week, catch Ashida and Ask Me Again in action!
    http://malaysia.youthsays.com/amercorner/coke-show-begins-epi3

    Be The Commentables. You Write, We Act, And You Could Win A Prize!
    http://malaysia.youthsays.com/amercorner/cadbury

  9. wah taktik mantap! kalau lisa pon vote. aku kenalah vote jugak neh

  10. ~thE aiE~ says:

    bhahahaha!! idea kreatif!! mnarik2!! leh undi la cmni..sbb lisaaaa...oh lisa!!

  11. rms says:

    lol. but nice. haha

  12. caya lah kenzo
    momoy pun dah vote u
    Good luck dear!
    Jom Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
    Much thx
    Undi No. 382 sekarang yer!!

  13. macam tak caya je takkan nak mcam tu sekali bro hehehehhe

  14. penipuan terbaik hahahaha

  15. hehe...
    best pomot
    kenzo thx for vote me yer
    vote u dear ...done

    Jom vote No. 382 -[pilihan 10]...382...382...382
    http://princess-momoy.blogspot.com/2010/12/undian-bbpm-no-382-dibuka-sekarang.html Thx for ur support

  16. haha...momoy suka idea kenzo
    mmg brilliant
    good luck yer
    vote macam roket naik. hehe

    Jangan luper vote No. 382 --- pilihan 10
    Much thx
    Undi No. 382 sekarang!!

  17. pergh.. tarik undi guna artis tu.. bijak2!

  18. voted for u ! best of luck

  19. @Syat0za haha..kempen wehh! dalam syarat2 bpm xde pon ckp cara yg aku buat ni slh...hahaha... :D

  20. @ierayahaya wah..diam2 sudah..sy tau,lisa mmg syg sy.. haha

  21. @Sca Ndx haha...syg ko? eh...lisa tu aku punya la..wakaka~

  22. @Amna.Qadeeja kalau awk xwakilkan pon dia ttp akn vote sy... :P

  23. @BezBuddy b4 tu dah pcaya dulu kan..hihi..

  24. @MalaysiaBW xde pon..bkn aku buruk2 kan dia pon..

  25. @~thE aiE~ lisa ku syg! terima kasih sbb tarik ramai pengundi untuk kenzo! hihi.. :D vote 44!

  26. @Sempoi Guy hahaha...nak buat cmne..suma jelas digambar..haha

  27. @Amiey White huishh! ini bkn penipuan..ini strategi~ hihi

  28. terbaik taktik ni bro..tau2 je Lisa ramai peminat..hehehe nice

  29. saya KILA says:

    biar betul ?? haha . ok . vote kamu !! hehe ^__^ gud luck ya ! =D

  30. @Wan Gerrard haha..iutlah namanya strategi~ mcm main bola jugak la wan gerrard~ hihi

  31. @saya KILA biar betul2 la kan.. hihi... thanks! vote 44~ D

  32. awk..sy dah follow dan undi awk nyer no....plz undi sy...361...gud luck^^

  33. Ayan says:

    ni pakai inspect element, nampak sgt, menipu, macam gua tak tau, wakakakakkaaka, nak tipu pon pade2 la , aku 12 thun pon tahu ni tipu, wakakakakakakakkkaakakakakakaka !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...