Blog Baru (2010) Pilihan



Ramai yang dah tahu pasal Keputusan Blog Pilihan Malaysia 2010 kan? Bagi sesiapa yang belum tahu, sila ke [SINI]. Sebelum ni teringin juga nak terpilih, tetapi takda rezeki. Sekarang, peluang didepan mata untuk tercalon dalam kategori Blog Baru 2010! So, apa lagi wujud la entry ni.

Nak join ada syarat-syarat dia, kalau nak tahu lebih lanjut sila terus ke [SINI]. Blog ni direka khas pada tanggal 25 Oktober 2010. Pada mulanya masih tercari-cari identiti blog tersindiri, akhirnya selepas hampir sebulan berbloging baru la jumpa. Hihi. Ada dua entry pengenalan yang bertarikh 25 Oktober pada ketika itu iaitu Suka Conteng! dan juga Cuba Conteng!. Alhamdulillah, walaupun blog ini masih baru tak sampai 2 bulan lagi. Tetapi visitors yang datang sekarang ni maintain. Mula-mula tu memang susah la nak nak naik kan. Dah lama sikit tu ok la.. Kadang-kadang tu pernah juga visitors meredum. Tetapi atas sebab perasaan bukan mudah untuk berputus asa terus kan jua usaha maka makin rajin la Blogwalking ke blog-blog lain mencari idea dan visitors.

Kini, dengan adanya Blog Pilihan Malaysia 2010 ni diharap blog ini dapat tercalon dalam kategori baru khas untuk blogger-blogger baru seperti saya.

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

25 Responses to Blog Baru (2010) Pilihan

  1. yeah...betul tu kenzo
    ramai juga newbie yang berbakat mcm awak
    harap ader blog baru pilihan malaysia
    leh momoy calon kenzo
    WEEKEND PROJECT-Sin Chan dan Prangkap Nyamuk

  2. wah, join2..ada peluang menang ko bro ^_^

  3. @Sasa Al-Sharif huhu..Amin~ mayb sbb rajin BW juga..

  4. @.::: Princess MOMOY :::. terima kasih momoy~ momoy x nk join ke?

  5. @Wan Gerrard Insyaallah~ doa2kan.. peace* :D

  6. syufaa says:

    dah undi tauuuu! ngeee :)))

  7. zaMir says:

    owh..join jugak rupanya...

  8. meaw says:

    gud luck and all da best eh dear ;)

  9. KimiCnoL says:

    Salam..goodluck k ;))..
    JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
    "1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

  10. Follow awakk .
    Good luck eh dear .
    Nway jom undi sy no 74 grup 2 .
    :D thanks comel

    http://budakmulutbesheng.blogspot.com

  11. http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

  12. good luck dear..
    undi nur kump 4, no.129
    (=

    http://diaryhati-nur.blogspot.com

  13. TAHNIAH Kenzo tercalon di BPPM !
    Momoy datang support kawan-kawan

    Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
    MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

    Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

    Tempoh Mengundi No. 382 !!

  14. titirara says:

    Salam , jom undi tira kat bpm . kumpulan 6 nombor 215.. mekaseh ye

  15. gud luck yea ... :)
    Fina dari kumpulan 1 - number 35 .. :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com

  16. jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
    nati karang baru undi..
    tahniah + semoga berjaya yaa..
    :)

  17. hallu,blog walking
    follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com
    keep support each other

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...