Bumble Bee Datang Malaysia!


Baru-baru ramai blogger yang buat entri tentang Proton Concept 5 pahlawan tu kan. Pameran dia adakan di PWTC sempena Kuala Lumpur International Motor Show 2010 yang berlangsung dari 3 - 12 Disember ini melibatkan banyak penyertaan dari syarikat-syarikat automotif antaranya Proton, Perodua, Nissan, Kia dan lain-lain lagi.

Dalam masa yang sama, antara tarikan yang menjadi tumpuan di pameran itu adalah Bumble Bee dan ia adalah salah satu watak dalam filem Transformers! Bumble adalah sebuah kereta keluaran Chevrolet iaitu Camoro, yang boleh bertukar menjadi robot.

Selain itu, banyak lagi kereta yang ada di Kuala Lumpur International Motor Show 2010. Jom kita tengok!







P/S : Kalau nak tengok banyak lagi gambar-gambar menarik yang diambil oleh Aliff Ali PhotoAddict ni, boleh ke Facebook atau di Flickr beliau.

Sumber: Aliff Ali PhotoAddict

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

18 Responses to Bumble Bee Datang Malaysia!

  1. cikCEPET says:

    ble laa malaysia snirik yg leh produce kete cmtuh...

    hmmmmmm~~

  2. cik miera says:

    comel nye kaler kuning...

  3. @cikCEPET malaysia boleh design n produce..tp kalau produce,tkut xdpt pulangan..sbb diorang akan cipta kereta ikut kemampuan rakyat..

  4. @cik miera comel an?mcm blog kenzo jgk la kuning2~ hihi

  5. siyes smart...klo bleh dpt sbijik gni kn syok..huuu~

  6. @Fiqah Alias sronok! kalau nak jgk,g cari kt toy 'r' us yg berdekatan dgn rumah anda! peace* hihi

  7. huhu...xnk yg kecik..nk yg beso2 cm dlm cte transformers tu..huuu~

  8. td dengar MHI ckp kereta ni dh terjual.. 400k lebih

  9. @Fiqah Alias nak? buat la sendirii...buat dari bhn terbuang..br kreatif! hihi

  10. @hanshoho..dah cashout duit nuff~beli la sendiri..haha..aku duit pon ciput je,apetah lagi nak cashout..huhu

  11. geekz36 says:

    buat main dlm game pn jd la, haha

  12. @geekz36haha..jgn lupe tgk movie die kluar 2011 ni!

  13. uhuiiii
    pink tak de ke???
    uhuk2
    =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...