Kuala Lumpur International Motor Show 2010 Review!

Gambar sekitar Kuala Lumpur International Motor Show 2010 di PWTC ini diambil oleh salah seorang rakan kelas sewaktu belajar dahulu. Banyak lagi kenderaan yang menarik seperti kereta dan motor termasuk juga penglibatan dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM). Jom kita tengok gambar-gambar kenderaan yang sempat diambil semasa Kuala Lumpur International Motor Show 2010 selain daripada Proton Concept 5 Pahlawan dan Perodua concept semasa pameran itu berlangsung.























P/S : Kalau nak tengok banyak lagi gambar-gambar menarik yang diambil oleh Aliff Ali PhotoAddict ni, boleh ke Facebook atau di Flickr beliau.

Sumber: Aliff Ali PhotoAddict

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

28 Responses to Kuala Lumpur International Motor Show 2010 Review!

  1. Syat0za says:

    bapakk, lawa2 ^__^ lawa lagi mode2 tu..hahaha

  2. hanisah says:

    tgk model jelah.takmo tgk kreta.kah3

  3. @Syat0zahahaha...gambar model2 sahaja pon ada..tapi mls nk taruk...kang tebeliak mata masing2~ hahaha

  4. @hanisahcehh! tgk model buat apa...pameran psl kereta la~bkn psl model~ huhu

  5. terbaek wok!!
    http://KurekureKecik.blogspot.com

  6. sukanyer...kete tu ngan model2 tu lawa2....
    biler la dapat merasa pakai kete mcm tu TT

  7. @hansstyle! ada lagi gambar2 menarik...sila ke link yang ade kt entri tu..

  8. wow lawanyer kete ni...lau dpt st mmg best 2...hehehe berangan jer la

  9. @LaDY YeLLowxpe...angan2 mungkin menjadi kenyataan~ :)

  10. fulamakkk..aku nak satu weehhh..bila la dpt..huhhhh..melelehh..

  11. sume yg pegi cume tgk model tu ha..hahaha

  12. hans says:

    ar ar
    memang cun beb kereta2 dkt situ

    P/S : 5 Gaya Rambut Mengikut Zaman

  13. kid says:

    Perghh... kalau kid berkemampuan untuk dpt kereta macam ni.. dapat pegang pun jadilah!

  14. @miss_neeya haha..pakcik aku pegi,dia kata ade orang tua tu tgk model weh...haha

  15. @hans memang! setanding dgn model2~ huhu

  16. @kid huhu..nak pegi pameran tu sempat lagi...

  17. cik lola says:

    smart gilaxxxxxxxxxxxxx

  18. As'salam..

    Amy singgah sini sambil nak kenal dengan tuan punya blog..amy follow blog nie..

  19. @Amy Syaquena salam perkenalan~terima kasih sbb follow! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...