Undilah Inspirasi Conteng-an Di BPM, Ingat Nombor 44!



Kalau orang cina kata nombor 4 ni no mati! Nombor takda Ong la orang kata. Kalau nombor 44, maksudnya mati mati! Tetapi itulah sebenarnya nombor yang akan digunakan untuk korang undi blog ni dalam BPM. Senang je nak ingat nombor 44. Diulang, nombor 44! Ingat tu... Nombor berapa? Nombor 44 tau!

Tarikh mengundi akan bermula pada minggu hadapan, so sekarang ni musim berkempen bagi semua calon-calon. Aku akan update kt korang bila tarikh mengundi nak dekat nanti. Selain tu, korang boleh tahu tentang tarikh mengundi dan juga siapa yang akan layak ke pusingan seterusnya di BPM [KLIK SINI]. Cara mengundi dan syarat-syaratnya pula: 
Cara-cara nya adalah: 
  • Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog  bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua.. 
  • Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5. harap anda setuju.. 
  • update :  keputusan undian peringkat kedua akan diumumkan dalam bentuk top 10, sempena tahun 2010.. 
  • Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog  anda.. 
  • update :  gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..
OK! Point ke 4 dan ke 5 tu khas untuk pengundi yang nak mengundi. Korang perlu undi nombor blog! So, penting untuk korang ingat nombor 44 bagi no blog ni. Masa mengundi, korang tak perlu tulis nombor 44 kat ruangan komen, sebab dia menggunakan gadjet poll. So di ingatkan sekali lagi ingat nombor 44. Hihi. Selamat mengundi nombor 44 ya kawan-kawan, bagi menang!!!!

P/S : Genap 44 kali aku sebut nombor 44! konfem, korang tido pon sampai termimpi-mimpi nombor 44! Haha

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

36 Responses to Undilah Inspirasi Conteng-an Di BPM, Ingat Nombor 44!

  1. nanti kalau dah mula jangan lupa sound seri.

  2. @Seri Bahasa itu sudah pasti! jangan lupa undi no.44!!!!

  3. amboi..siap ada banner mari mengundi lagi tu hehe..mcm kempen pilihanraya pulak ye..hehe semangat mcm ni la yg kita semua mahu..nampaknya sis kena buat jugak la banner mcm tu..haish..tak boleh jadi ni..kihkihkih..semoga kita semua sukses ye....

  4. haha..gud luck..dah terngiang-ngiang dah kat kepala otak ni no.44 sbb dah bnyak kali ulang baca..hehe.. :)

    GUD LUCK.! :)

    p/s-kalo terpilih.belanja pizza.wiwit.! :)

  5. undi no 197 jgk ye...taw2!! 197 tau..hehhe

  6. zazaw says:

    yeh . 44 .
    aku ingat nihhhh dlm otak
    theee

  7. nak adiah luw bawu nak undi no 44 hahaha

  8. yeah...44..sng nk ingat nombor nie..insyaallah nnt fiqah undi..yeeyy!! idup mr Conteng..(^.~)

  9. tak buley tido termimpi 44 :P

  10. @Kiera Qaira xphm? err...tggu hari pengundian..hihi

  11. @Rafina Mimi Zairul Murni haha..biasa la~ buat! jgn xbuat banner! mari berkempen! gud luck 2 u sis. :D

  12. @nur 'afifah :) bagus2! jgn lupa untuk undi dulu ye!

  13. @zazaw ingat! jgn lupa panggil family yg de blog suro ngundi 44 skali!

  14. @fatin hanani isshh2~ xbaik! rasuah tu.. hihi :P

  15. @Fiqah Alias Alhamdulillah~ nombor 44 snang nk ingat.. yeahhh! idup fiqah!!

  16. @yanshumill haha..kan dah ckp! 44 ni berhantu! haha

  17. Cikbelog says:

    hidup 44!! eh jangan lupa undi nombor 111 gak ya..ekeke :]

  18. mr c0nteng,berhenti sebut num 44..!!!!dah terlalu banyak disebut uh..hahaha..

  19. Bip..Bip... akak bila masanya. Sure vote punya....

  20. Tahniah...
    beberapa hari nih tak dpat online...huhu
    momoy vote kenzo
    jgn lupa vote momoy k
    no. 382

  21. Tahniah...
    beberapa hari nih tak dpat online...huhu
    momoy vote kenzo
    jgn lupa vote momoy k
    no. 382

  22. gud luck !!!! sy akn undi anda Insyaallah tp kenalah igt no 50 dlu oke ! 50 ! ahahaha mari bersama kita berkempen lalalala ;D

  23. @Cikbelog ok!!! 44!!! 111! 44!! hahaha.. :D

  24. @lemoc b0NgoK xnk! nak sebut sampai last day mengundi~ :D

  25. @.::: Princess MOMOY :::. ok! thanks! :D vote for blog no 382~~ hihi..

    Undilah Inspirasi Conteng-an Di BPM, Ingat Nombor 44! 44! 44! 44! jangan lupa hari tarikh mengundi! 13 disember (isnin) hingga 17 disember (jumaat)!!

  26. @Amna.Qadeeja okkk! nanti hari pengundian! 50!! 44!! wajib vote! hihi.. :D

    Undilah Inspirasi Conteng-an Di BPM, Ingat Nombor 44! 44! 44! 44! jangan lupa hari tarikh mengundi! 13 disember (isnin) hingga 17 disember (jumaat)!!

  27. undi anda.
    kalau menang belanja kfc .HEHE

  28. atOn says:

    haish!! ade benda di sebalik num 44 tuh..insya-Allah bakal diundi.. =)

    nk tau ade pae dgn 44??
    klik sini --> http://atonisaton.blogspot.com/2009/11/10-days-10-nights.html

  29. rms says:

    yeah. 44

    < follow me bro >

  30. yeah.aen dh vote.good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...