Konflik Di Sebalik Kekalahan Arsenal!


English Premier League adalah antara liga eropah yang tidak asing lagi bagi rakyat Malaysia, bahkan serata dunia mesti menonton atau menyasikan saingan liga yang paling popular abad ini.

Semalam, telah berlangsungnya pertembungan klasik diantara Manchester United menentang Arsenal di Old Trafford iaitu stadium keramat Manchester United! Pada musim ini, Manchester United belum lagi kalah dalam saingan liga inggeris dan Arsenal antara pasukan elit dilihat mampu menamatkan rekod tanpa kalah kelab yang pernah dibintangi pemain-pemain terkemuka di dunia seperti Cristiano Ronaldo, David Beckham dan ramai lagi.

Tapi malangnya nasib Arsenal dibawah kendalian Arsene Wenger tidak dapat merealisasikan hasrat itu. Disebalik kemenangan Manchester United pada malam tadi, dikatakan Arsenal mempunyai konflik dalaman!

"Arrr-SENGAL!!! ni semua taik punya pasal!" Wenger.
"Ni lagi sorang!! AARRRR-SENGGAALLL betul laaa!!! Tension aku mcm ni" Wenger.
"Dah la SENGAL! Ada hati nak jadi jurulatih! ARR-SENGAL!!" Wenger

P/S: Maaf la ye Arsenal fans.. Mungkin takda rezeki kot~ lepas ni mana tau main dekat Arsenal, MU kena belasah ke. KAN? Hihi! 


Korang dah tau pasal Akhbar Kosmo Cari Pasal Dengan Penyokong Manchester United!?? Kalau belum KLIK


Glory Glory Man United As The Reds Go Marching On On On!

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

42 Responses to Konflik Di Sebalik Kekalahan Arsenal!

  1. paw/paw says:

    biasaaa Man U. haha.

  2. boo000..!!arsenak..!haha

  3. Ujang9897 says:

    siot btol....jmpa kt stadium arsenal pulak nanti wei

  4. tahniah arsenal :wink wink:

  5. hahha. laki dan bola tak dapat dipisahkan! aku sokong Man U! gogogoo.. heheh :P

  6. Momoy suka chelsea
    tapi momoy support kenzo
    Jom Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
    Much thx
    Undi No. 382 sekarang yer!!

  7. hanisah says:

    harharhar..arsengal kalahh..MU mng!gimme 5 ckit kenzo!

  8. ala menang naseb je pun MU. aku bukan peminat EPL pun. Hala Madrid! Hahaha...

  9. owh sebab nih ker arsenal kalah...patot la...kakakakakakakaka

    glory2 man united.....
    video goal dari park jisung @
    http://farhancr7.blogspot.com/2010/12/full-time-manchester-united-vs-arsenal_14.html

  10. ahmad jo says:

    hahaha.. baru player2 arsengal nk sedar diri... sedap sgt nk perlekehkan MU... glory2 MU!

  11. @miyoshu212 booo~~ arsenak wenger slalu sakit perut! haha

  12. @Ujang9897 ok~ kita tggu di arsenal nanti! wish luck 4 arsenal! :D

  13. @fairuzhani biasa la~ hahaha.. Glory2 Man united!! :D

  14. @.::: Princess MOMOY :::. haha..xpe..mggu ni chelsea lawan MU pulak momoy..support momoy juga~ :D

  15. @hanisah yeaahh! ko ni btul2 ke sokong MU? ke sokong aku ni..hihi.. gimmer 5! :D

  16. @apih el nino ala...bola kan bulat...so mmg nasib pon..janji menang! haha... :D

  17. @DefarhanoVII a.k.a BoyPJ haha..sebab wenger cirit dalam padan sebelum2 ni.. wakakaka~ :D

  18. @ahmad jo hahaha...arsengal main ganas smalam! zzzz~ padan muka arsenal! hahaha... Glory2 Man united! :D

  19. haha..man u the best kan mr.conteng?

  20. manyoo fans ke?hehe tahniah ea..

  21. kemenangan yg telah dijangkakan. MU mmg best!! da vote 44.. :P

  22. anamizu says:

    abg long ana go for chelsea..hik3

    *vote u ^^
    gud luck tau ^^

  23. bola!! bola..!! boolllllllaa!!

    yeay!! :))))

  24. Iqin says:

    sebab henry dah takde kat arsenal T.T

  25. arituh Man.U kene belasah nan sape hah ?

  26. ahahahah asl bwu perasan entri nih? lawaklah nk gelak guling2 ! ahhh,xkesahla aslkn MU mnang ngahaha ;D

  27. @Wan Gerrard hahaha..yes! eh ManU ok~ bkn manyoo! hahahaha

  28. @anamizu abg long? jeng2~ pape pon..mggu dpan kita lawan~ tgk sape mnang pulak..

  29. @Iqin salah satu sbb dia tula..tapi,jgn slh kan henry sorang je..hihi..

  30. @amanda elizabeth bunkface dgn west ham rsenye tp player2 muda main time tu...xpela..carling cup je pon.. hihi :P

  31. @Amna.Qadeeja adehh! baru perasan? penat je promote~ huhu

  32. teratai says:

    salam,
    biasalah adat permainan, ada pihak yg menang n kalah...kak sokong M.U!

  33. @teratai haha... betul2! yeahh! kita MU!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...