Cipta Kasut Dari Play-Doh!

Tiba-tiba teringat pulak zaman kecik-kecik masa sekolah tadika kita mesti pernah main plasticine atau pon dough kan. Maka, terhasil la entry Cipta Kasut Dari Play-Doh ni. Aku malas nak cerita asal usul ataupun sejarah terhasilnya dough ni, sebab aku malas nak cari maklumat. Lagipun, kalau menaip panjang-panjang belum tentu semua orang akan baca. So, kita direct terus kepada tajuk entry kali ini.



Sebenarnya ini adalah satu pertandingan atau contest yang dibuat oleh blogger juga mungkin. Tetapi agak berlainan sedikit bebanding yang biasa kita lihat. Nama pertandingan ini Play-Doh Kick, 1Hour Design Challange. Jom tengok seni Play-Doh ni. Semua gambar ni aku jumpa di Google! So, nak tau lebih lanjut sila la cari diasana ya?







 










P/S : Hanya sekadar hiasan, tak boleh pakai buat jalan-jalan tau!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

24 Responses to Cipta Kasut Dari Play-Doh!

  1. cik miera says:

    peergh...cntik giler.pandai betul kan..

  2. zaMir says:

    unik....tu je yg aku bleh katekan...

  3. meaw says:

    alolololo.....comeynya..

  4. HEHE..suke la.. comeyl sgt.. na 1 bule ?? hee :)

  5. mRa amira says:

    ala nak pakai
    nak pakaii
    nike tuuuu
    hehe comel je
    cinonet~ hehe

  6. @hans mmg kratif n comel!

    @miera yup2! diorang mmg kreatif!

    @zamir btol3!

    @meaw comel kan?hihi..nak amik la~

    @ieyza amik je~ jgn malu2~ hihi

    @mRa nak pakai? nnt sy belikan~ :P

    @GKSB tula psl! jom try buat jgk nak?

    @ADAM haah~ cute giler~

  7. .:reine:. says:

    menarek!! suke yg 2nd last..comel :)

  8. @sy suke 1st,3rd,4th...2nd last sy suke jgk,sbb awk suke! hihi

  9. cute sgt2..heee~ fiqah kecik2 dulu suke sgt main play doh nie..tp x wat kasut laa...fiqah lbh prefer wat burger ke..french fries ker...sbb nmpk sdp sgt3..huhu..(^_^)

    p/s : mujo la fiqah waras ag kecik2 dlu..klo x dh lame telan play doh tu..

  10. fairuz says:

    comey doe! aku nak yang betul2 punye. arghh

  11. @Fiqah Alias haha..paling snang buat ular~ hahaha

  12. @hans haha...nak kne beli lak satu hal...

  13. pasni bole la tampal play-doh tu kat kaki je...bole wat jalan2...ahahhahahaa..

  14. ala ala ala , comel bebenor la play dough kasut tu ., confius jugak mane yang betul mane yg tak . hehe . elak tertukar je .:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...