BE Ke-2 Ketika Hari Kedua Pengundian!

Pertama sekali terima kasih Nuffnang sebab bagi lagi BE lewat malam semalam setelah lama aku menunggu kehadiran mu. Haha. Lepas BE campaign Celcom Bold 3 SS jadi ME semasa blog ni tercalon dalam Blog Baru (2010) Pilihan, kali ni campaign AMP KK Launch (Era) LB pula.. Terima kasih jugak Nuff sebab naik kan pangkat bintang aku dekat bahagian SS. Hihi..



Tapi selalu yang aku nampak sekarang ni iklan Digi, Jipaban dan Tron je. Iklan BE yang aku ada ni tak pernah pulak muncul-muncul.. Pelik jugak! Huhu. Kalau korang nampak iklan dari Era ni, beritahu la aku ye.


Semalam juga, UV aku naik mendadak! Mungkin disebabkan badai berkempen kot. Huhu. Terima kasih BPM sebab bagi peluang menonjolkan bakat blog baru ni. Hihi. Kalau tengok bar hari pertama pengundian iaitu 13 Disember pon dah pecah rekod UV yang pernah blog ni dpt, esoknya pulak 14 Disember (semalam) UV sampai cecah 333! Nombor pon cantik-cantik je 333. Haha.


Tunaikan kewajipan anda sebagai seorang blogger disini! Vote 44! Klik SINI atau dimana-mana banner kempen di blog ini untuk mengundi. Vote 44!!


This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

11 Responses to BE Ke-2 Ketika Hari Kedua Pengundian!

  1. i smpai skunk xfhm pe function nuffnag ni. he3. i xamik port pon juz ltak je kt blog tu. hihi.

  2. tahniah2.. :)

    sebenarnya sampai skrg taktau BE tu ape? ramai dok sebut2.

  3. @Sha Shakina cuba pegi nuffnang n tgk brape duit nuff dah bagi..hihi

  4. @Awang Hafiz BE ni apabila satu2 syarikat yang beriklan dengan nuff mcm menyewa dekat blog anda..so,kalau orang klik iklan BE tu...duit akan berganda2~

  5. @.::: Princess MOMOY :::. otai la sgt~ huhu.. baru berblog sebulan lebih je..

  6. nUmara... says:

    shukran ya rab!! hehe...

  7. atok tak ponah raso BE....bagilah atok tips....atok maleh na blogwalking

  8. Yanie J says:

    haa..bru sbulan bblog da dpt BE,kira hbat le..yanie sen ticket kt nuff bru le dpt, huhu...so,spe2 yg lom dpt BE try2 le sen ticket kt nuff..kmgkinan beso korang akn dpt ekeke :P

    btw,cngrt kenz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...