Kipas Susah Mati Simpsons!

Entri kali ni aku malas nak cakap menaip banyak-banyak. haha. Kalau dah nama fans gila tahap gaban punya, seseorang tu mesti sanggup bergadai segalanya untuk memiliki sesuatu yang kita minat. Tapi tak tahu la ni rumah fan or rumah ni dibina untuk buat simpsons in movie ke? Kepastian tu aku tak dapat nak buktikan cuma gambar je yang ada.












P/S: Agak-agak korang ada tak rumah-rumah pelik macam ni kat Malaysia? hehe.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

19 Responses to Kipas Susah Mati Simpsons!

  1. fanatik nak mati laaa~ die hard fans! haha

  2. misz nana says:

    huhu.. peminat tegar.. hahaha

  3. taknak buat rumah mcm tu? mcm kaler ada! hehe

  4. grOundnUt says:

    gile babeng...decoration ikut sama macam simpson...nnt ada la production yang nak pinjam shooting filem simpson lagi...ekekeke...^^'

  5. mmg fntik hbis lah.tapi cantik la.wrna wrni plngi gtu

  6. yess! mmg fanatik! warna-warna tadika la... hehe

  7. woo..mesti byk blanje ni.. :)

  8. alahai comel gile rumah macam nie.nak jgk.hehe.mesti rase heppy je kalu acepa ddk sini

  9. hepi...rase mcm kembali zaman kanak2!

  10. ramai betul kipas susah mati simpson neh..
    hari tuh pun hampir terjebak kot..

  11. YEKE? KALAU TERJEBAK PON APA SLH NYE~

  12. ariph™ says:

    cantik gila. gua pon nak buat rumah gua mcm ni la. haha

  13. kalo nak buat, aku prefer buat mcm rumah spongebob or patrick! haha

  14. nurezzat says:

    syokk abis kalau dapat rumah yg macam nie.. ala2 kindergarten gituh.. ngeh3..

  15. .:reine:. says:

    cantekkk!! budak2 mesti suke..heee~ :D

    habes dah belek entries kamu ni mr conteng..haha xbley bw, shoutbox not responding..pening2

  16. reine: wahhh! terharu sy.. ade juga orang baca kesemua entri sy~ huhu~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...