Pornstar Amerika Berlakon Cerita Hantu!

Print Screen Dari Berita Harian Online


Sebelum ni kecoh dengan Maria Ozawa berlakon cerita dari Indonesia, iaitu Menculik Miyabi. Kali ini pula, bintang filem lucah dari Amerika iaitu Tera Patrick bersedia untuk berlakon filem seram berjuduk 'Rintihan Kuntilanak Perawan'.

Batahan keras terhadap kehadiran Tera Patrick ke Indonesia disuarakan oleh Barisan Pembela Islam(FPI)yang menganggapnya satu bentuk serangan terhadap bangsa Indonesia yang majoriti penduduknya beragama Islam!

Tera Patrick dilahirkan di Great Falls, Montana pada 25 Julai 1976. Kerjayanya bermula sebagai model di bawah naungan Ford Modeling Agency, pada usia 13 hingga 18 tahun. Berkelulusan sarjana mikrobiologi dan bekerja sebagai jururawat sebelum kembali menjadi model bogel dan seterusnya filem dewasa. Pada 2003 Patrick bertemu dengan Evan Seinfeld dan berkahwin pada 2004. – Agensi

Aduihh! Pelik betul! Ada kelulusan tinggi, sarjana mikrobiologi pulak tu. Tapi jadi pornstar! ADESS! Ni mungkin sebab dah terlebih banyak belajar pasal biologi, sampai kedalam-dalam dia nak kaji, so akhirnya jadi bukan-bukan. Suami pon dah ada pulak tu! Alahai rosak!



+ Rumusan dan petikan diambil di Berita Harian Online

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

9 Responses to Pornstar Amerika Berlakon Cerita Hantu!

  1. sembil9n says:

    alahai......bile duit menjadi panduan....

  2. HAZWAN17 says:

    dah byk sgt pornstar
    yg tak berbayar pun ade
    so tukar bidang lak

  3. munkin dia dah berubah taknak jadi pornstar lagi.. baguslah tu jadi hantu..

    Mr J,
    www.pengeRindu.com

  4. hazwan: huhu... kesian~
    Mr.J: mungkin juga~

  5. diana says:

    walau diaorang buat macam2 tunjuk perasaan pun tak pernah pihak2 berwajib ambil peduli..
    filem tu tetap di tayang bila dah siap..

  6. ngeh3..
    mungkin dia lebih hebat dlm bidang tooottttttttttt tu je kot..
    ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...