iPhone4 Dari Maxis!



Maxis ada buat roadshow iPhone4 pada bulan November ni bermula pada 5 November di Sabah dan aku menamatkan roadshow nya di ibu negara iaitu di Kuala Lumpur pada 21 November. Roadshow yang di jalankan lebih kurang 3 minggu ini bertujuan untuk memberi peluang kepada para pengguna Maxis dan juga pengguna perkhidmatan yang lain untuk merasai pengalaman menggunakan iPhone4.

Ini adalah sala satu promosi yang digunakan Maxis untuk menarik minat pengguna telefon bimbit untuk mendapatkan iPhone4 dengan mendaftar dan menjadi seterusnya menjadi pengguna Maxis!

Aku pon sebenarnya pengguna Maxis tapi prepaid jela, kiranya pengguna Hotlink. hehe. Aku teruja juga nak pergi tengok dan merasai sendiri apa yang best dan bagusnya iPhone4 ni dan aku akan pilih untuk pergi venue roadshow di KL.

iPhone4 Roadshow Dari Maxis







+ Sumber: Laman Web Rasmi MAXIS




This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

14 Responses to iPhone4 Dari Maxis!

  1. nak tau best ke x... kite turun roadshow jom! hehe

  2. syufaa says:

    iphone 4 ehh..ermm..mcm minat..mcm takk..tp entah..hehe..kecelaruan gadget.. *bukan kecelaruan gender* :p

  3. yup2! jom la try tgk.. dah tau macam mana, br la tak bercelaru..

  4. dee says:

    yup..IP4 mmg best..pernah gune dah di Ireland for few months b4 balik...terpakse jual balik coz kesempitan wang..hahaha..& thanks for the info yg maxis ade wat roadshow..pastu akan g ke midvel to buy the new 1..u should try...terbaek...!!

    btw, selamat berkenalan & thanks sekali lagi for the info...:)

  5. ouhhh! wow! semakin teruja untuk g usha kt mid nanti.. sebab ade orang pernah guna komen disini psl iPhone4! yeaahhh!

    welcome! selamat berkenalan~

  6. haha... blackberry pulak~ iPhone la... hihi

  7. bia la . nak blackberry ! blackberry rawks :D

  8. pakai public la..
    br oldskol

  9. B E A R says:

    huhuhu bila dpt pkai iphone neh...
    bkn iphone je..blackbery pun xmampu
    huhuuhuhu

  10. grOundnUt says:

    dia ada pakage kan?murah tak?aku mmg target nak angkat 1...^^'

  11. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    kat tempat saya baru nak ada karnival broadband..roadshow iPhone4 ni xde pun lg..next time, xtau la..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

  12. rainbow: haha.. nanti mrconteng wat enti blackbery pulak la..

    missblurry: yeahh.. public phone gantung belakang badan sudah kan? hahaha

    bear: mari sama2 berdoa supaya kita semua dimurahkan rezeki~ Amin...

    groundnut: yup2! dia ada package.. murah ke tak, tak pasti sbb belum tgk2 harga hp kt pasaran skg ni..

    bladeedge: ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...