BE Pertama Ketika Genap Sebulan Blogging!

klik untuk tumbesaran


BE pertama yang dapat dari celcom semasa sebulan menjadi seorang blogger sepenuh masa. Haha. Persaan yang sangat gembira walaupun hanya satu BE tetapi bukan 10 BE, membuatkan diri ini tak dapat diungkapkan melalui kata-kata. Haha. Korang yang penah dapat BE untuk pertama kali pon mesti pernah mengalaminya. Begitulah juga aku sama seperti korang semua, dan aku terpanggil untuk buat entry berkaitan BE ini. Bawah ni adalah page view aku yang paling top selama sebulan, dan yang pasti mestila pasal kisah 2 Alam dan dR Rozmey. Haha. Dia punya filem tak meletup, tapi kesah yang berkaitan dengan filem dan dR Rozmey yang meletup! Haha.



klik untuk tumbesaran


Page View takda la banyak mana pon, saja tunjuk nak kongsi dengan korang.





This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

11 Responses to BE Pertama Ketika Genap Sebulan Blogging!

  1. wahh...bestnyer. Tahniah !!
    nanti momoy pun nak kuarkan entry pasalBE nih jugak la...
    jom sama2 kiter rasa ader motivasi sket

  2. gud2,,
    asal cter num 3 uh tak dapat num 1??
    tak patut..pat0tnye 1st.
    hahahaha

  3. ahmad jo says:

    tahniah2.. keep up blogging!

  4. peh..hebat betul..sebulan je dah dpt BE..hehe =) tahniah..hehe

  5. Tahniah tahniah.

    awak sangat lah bertuah sebab baru sebulan ber-blog dah ada BE.

    Saya?? Kena tunggu berbulan(s) baru lah dapat. hehehe.

    :)

  6. tahniah yer..=)
    huhu...lepas 1 sem x berblogging..sumer BE yana da lesap da...
    xpe ler...skng baru nk mula part time blogging balik..=)

  7. i first time dapat BE jakun cam hapetah... hahahaha! :)

  8. momoy: yeaahhh! thanks! keep it up!

    hans: yeke? hehe..thanks! xpe2~ kita truskan usaha untuk lebih maju!

    lemoc: hahaha..tula pelik! macam yang dicakapkan.. dr rozmey punya aura tu kuat! tapi filem dia xla gempak, cerita psl dia yg gempak! haha

    ahmad jo: thanks bro!

  9. alieneliz: thanks! ni semua sbb rakan2 blogger jgk..

    magnoliapert: thanks! xpe.. awak pun bertuah juga dapat BE~ :D

    yana: thanks! hehe..JOM! berblogging!!

    cik puan bunga: haaa~ sama la! selamat xbegegar rumah ni sebab gemira smpai lompat2~

  10. wah,bestnye.tp kan sy xphm sgt la psl nuffnang la BE la.ley terangkn kt blog sy.tqvm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...