Ainan Tasneem Pengganti Yuna!



Yuna! Siapa kenal? haha. Siapa yang tak kenal Yuna kan? Semua kenal dia, cuma dia je tak kenal kita. haha. Yuna mula popular dengan lagu 'Dan Sebenarnya', liriknya ditulis oleh beliau sendiri untuk rakannya. Selepas itu, muncul la lagu-lagu lain berkumandang di corong-corong radio dan mula meletup! BOOM! haha. Kemudian fonemona fesyen pemakaian tudung Yuna pula menyusul, yang menjadi trend fesyen remaja perempuan kini.

Lagi seorang ni mungkin ramai yang belum mengenali dia. Tapi aku dah kenal dia la, cuma aku belum sampai tahap mengenal isi hati dia la. haha.Ok! Suara dia ni memang best, aku lagi la tak best! haha. Dia tahu main gitar, sedangkan aku fail! Cuma dia belum lagi tulis dan nyanyi lirik atau lagu yang dihasilkan sendiri. Mungkin lepas ni barangkali lepas ni? hehe. Dia hanya nyanyi cover lagu orang je sekarang ni. Dia ialah Ainan Tasneem! Itulah nama yang popular dengan cover lagu pertamanya 'Keluang Man' (kalau tak silap aku la). OH! Jatuh cinta pandang pertama aku tengok dia ni. haha.





+ Facebook: Ainan Tasneem's ; Youtube: FanOfAinanTasneem 

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

14 Responses to Ainan Tasneem Pengganti Yuna!

  1. FUH sore awk sedap lerw~ ada package lagi...boleh dibawa ke depan... keep it up ;)

  2. sore sedap.. pandai alk tu main gitar.. teruskan usaha ainan tasneem.. =)

  3. amirulez says:

    dia nie junior aku kat matrik rupany..
    kirim slam kat die ek. kata abang senior kirim salam.. hehe..

  4. Admin says:

    dedek: mmg sedap sore dia~ layan...
    Ashiya: ha.. tau xpe...
    amirulez: haha.. kalo dah senior dia senang la... tlg kim slm kt dia jgk ye,.. haha

  5. Suara dia sedap didngar.. tebuai2 rasenye.. minat jgak la.. hehe.. tq ye owner sbb kenalkan beliau.. :)

  6. CUN! KALAU LA JODOH AKU DDENGAN DIA, AKAN KU JAGA BAIK PUNYA!HEE

  7. sembil9n says:

    another girl with guitar..yeah~
    biler lak aku nk reti main gitar?

  8. yup2! hope dia berjaya dlm hidup...terutamanya cita2 ainan nak jd doktor...

  9. hoohoho..sodap yer sore dia..terhibur kot

  10. yup2! sodap~ masak lomak pon sodap! hehe

  11. Anonymous says:

    ainan abg aku cintakan mg dari dulu lg ainan...mg wigok peluang ke ye.. aduh.. mg femes doh or...

  12. Anonymous says:

    ainan sian ke abg aku nok ke mg orrr... mg wi la peluang ke ye.. kawan dakpe doh lu.. ke guane?? huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...