Terkini! Video dR. Rozmey Hampa Dengan Kutipan Filem 2 Alam!



Sedang aku blogwalking ke blog-blog yang aku follow, aku terjumpa video terkini berkaitan kehampaan dR. Rozmey tentang filem 2 Alam. Di dalam video tersebut menyatakan bahawa hanya RM80,000 sahaja mampu dikutip untuk minggu pertama! So, minggu-minggu seterusnya adakah ia akan mencapai RM40juta yang dihajatinya? Jom saksikan video kehamapaan tersebut!



 



Hehe. Video ni agaknya lagi pecah panggung dari filem 2 Alam!

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

21 Responses to Terkini! Video dR. Rozmey Hampa Dengan Kutipan Filem 2 Alam!

  1. hahahaha~ lawak gile la video nie.. =)
    salam kenal..

  2. padan muke die ah doktor gatal

  3. haha.. adeh.. lawak la.. :D

  4. khumaera: haha..mmg lawak! salam~

    mizi: hehe..

    ainismaira: LAWAK! GELAK! :D

    farahliyana: terbaikkk!!

  5. BezBuddy says:

    haha...dah tgk gak video ni...frust giler die...haha

  6. fadzlina says:

    haha..pecah perut tgk video ni..kuang3!

  7. haha..hitler ni mmg byk versi~ ade versi raya, versi kes budak comolot depan pavi, psl kereta inspira...ada byk lagi..

  8. fadzlina says:

    ekeke..lawak kot..dr rozmey ensem..x tringin ke wt rmbut cm die? toink2!

  9. hanisah says:

    rambot dR rozmey tantekkk!haha

  10. fadzlina: eeiii!! xnak la!

    nisa: dpt suami rambot cam dR Rozmey nanti br tau cantik ke xcantik... haha

  11. tak hbis hbis mamat ni. polak je tgk. blog blog yg hot je nak ltk gmbr rambut mamat ni. errgghhh

  12. gaung says:

    mintak kebenaran nk guna video ni kt blog saya...
    no92a.blogspot.com

  13. sayff: kirenye blog abg ni hot la ek..hihi :P

    gaung: sila~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...