Video Iron Man vs Bruce Lee!



Video yang memaparkan aksi pertarungan dari dua zaman yang berbeza! Iron Man dilengkapi dengan teknologi terkini dan badannya diperbuat dari besi. Manakala Bruce Lee yang mahir dalam ilmu seni mempertahankan diri, iaitu Kung Fu. Beliau hanya menggunakan tangan, kaki dan tidak menggunakan sebarang perisai semasa bertarung. Mampukah Bruce Lee menewaskan lawannya? Mari kita saksikan pertarungan selama 1 minit dibawah!








AMARAN! Jangan tiru aksi ini dirumah!

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

18 Responses to Video Iron Man vs Bruce Lee!

  1. aiN_myRa says:

    haha xley blah..
    nak jugak yer..

  2. apezs: sungguh benar bagai dikata... huhu

    ain: haha.. kreatif an? hehe

    batu bersurat: Layan~

  3. mana jumpa video ni weh?

  4. syamil: tau xpe!

    rara: ntah~ aku klik2 smpai tejumpa video ni..hehe

  5. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ohhhhhhh klakar wooooo... dahsyat beb

  6. hanisah says:

    smart!
    jemputla ke blog.ad entri baru=))

  7. riene: yup2! :)

    hans: kreatif!!

    wan: yess! betul3!

    afzainizam: hahaha!

    nisa: dah baca dah~

  8. Roxy zai says:

    yeay bruce lee menang..hahaha...best3x!!=pmcm tgk toy story plak~

  9. hans: haha...

    roxyzai: best sebab kreatif!

  10. hans says:

    kalau ko minat dragon ball mesti ko ingat waktu Goten dengan Trunks menyamar jadi ninja apa tu lawan dengan isteri kurin si cyborg tu
    hahahah

    P/S : Buat 1 Kebaikan Di Balas 7 Kebaikan

  11. hans: errrr~ sumpah xingat! haha.. tapi aku minat dragon ball!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...