Permainan Paling Susah Di Dunia!





 


Kali ini aku nak perkenalkan satu permainan online kat korang. Ini adalah permainan paling susah abad ini! Walaupun korang tengok macam game dulu-dulu kat konsol Sega atau Nintendo, tapi tahap kepayahan dia pada tahap tertinggi! Kalah permainan-permainan yang susah kat konsol Playstation3 mahupun Xbox 360. Kalau korang tak percaya korang cuba main game ni. Cuba je, bukan kena bayar pon. Haha. Loading page game ni tak berat mana pon. 

Sebenarmya bagi aku, game ni sebenarnya takde la susah mana pun, cuma kene pakai otak nak pikir dan kepantasan tangan. Jadi, selamat mencuba dan berjaya!

WORLD'S HARDEST GAME HERE!!! (Aku main pon tak sampai berapa stage je, pastu tak larat!)

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

8 Responses to Permainan Paling Susah Di Dunia!

  1. plants vs zombie terbaik

  2. plant vs zombie dah abis main dah~

  3. .:reine:. says:

    nape kne belok2?? jalan straight jek x buley ke? hee =D

  4. hans: try dulu baru tau susah ke x susah~ :D

    reine: haha..try jalan straight~

  5. momoy: hahaa...dah main? susah an..hihi!

    hans: haa...verdonia? xpnah dengah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...