Komik Strip Lawak Bomax! #2


Ok! Dikesempatan ni, aku nak mintak maaf kat korang sebab lambat publish komik strip yang baru sebab ada masalah teknikal sikit. Lepas ni InsyaAllah kami akan memperbanyakkan lagi komik-komik dengan cerita yang berbeza.

Apa-apa pon, aku harap korang bagi support dekat blog ni di BPM, Klik SINI.. So, supaya MrLukis makin bersemangat nak buat banyak komik dan ianya akan di publish secepat mungkin nanti.

This entry was posted in ,,,,. Bookmark the permalink.

26 Responses to Komik Strip Lawak Bomax! #2

  1. huhu kecik tk npk...akk nih rabun

  2. disebabkan ni ruang komen..so aku nk komenla ckit yer bro.boleh xni??kang ko ban aku xpasal je.
    aku xpndai lukis..
    komik ko bgus..ko lukis pkai pen lukis ke besa2 je?idea cntik der..tpi aku nk bca sushla...tulisan 2 kalu bleh kemaskan sikit..idup komik malaya..

    p/s : jgn marah k..teruskan usha.ko dh try antar kat gempak ke mna2 komik?

  3. @honeyvsbee hihi..klik kt gambar, then boleh zoom~ :D

  4. @iniialahaku huhu..aku dah agak dah..xpe2~lepas ni aku akan perbaiki sikit tulisan tu..ni sebenarnya nak cepat.. huhu..pape pon,thanks beri komen yg membina! :D

  5. wahahah
    harimau tu mst laparr

  6. heee~ terbaikk la mr conteng...hehe..syok3...=) suker3..

  7. terernya buat komik!! good2x..

  8. @Anisa Hang Tuah haha..bomax kene mkn rimau dah! hihi

  9. bro, kurang jelas la dialog. btw tgk gambar pun dpt feel jgk. nice1:)

  10. komik yg bgus juga!
    boleh kasi yg besar siket ta?>

  11. .:reine:. says:

    yg hantu tu lawak..haha

  12. terbaik la u. i suka :)

  13. Burp says:

    stylo! haha ak suke! :D

  14. @JRY The Boonto thanks! tulisan akan diperbaiki~ :D

  15. @Zetchi Henry thanks~ besar2 xmuat page..hihi..

  16. @.:reine:. haha..bab2 hantu mmg awk suka ek? hihi

  17. salam...

    singgah kali pertama follow ur blog..

  18. ayulunera says:

    wah...ade bakat dah tu.....tulisan cam tak nampak sgt la...

  19. @ayulunera huhu...thanks! :D maaf ye~ tulisan akan diperbaiki untuk komik yg baru.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...