Kereta Polis DiRaja Malaysia Baru!

Selain kereta Mitsubhisi Lancer EVO 10 yang polis guna untuk kegunaan di highway, ada lagi satu lagi kereta polis baru yang mungkin digunakan untuk tujuan yang sama. Semua gambar-gambar ni aku ambil dari MEDIASIBER.COM







Banyak lagi benda-benda pelik dan best kat MEDIASIBER.COM ni.. Cuba la korang pegi tengok!

+ Sumber : http://mediasiber.com

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

29 Responses to Kereta Polis DiRaja Malaysia Baru!

  1. hanisah says:

    pergghh.cantiknye weh!

  2. Malaysia terus maju. :)

  3. hans says:

    walaweh
    smart nih
    mesti nak kejar kereta2 yang macam tokyo drift tu

    P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

  4. @Rara Nasiha Malaysia terus maju ke arah kecemerlangan~ hahaha

  5. @hans mmg smart! ni mungkin berganding bahu dgn evo kt highway ni..

  6. semarttt !! macam kete dalam game pulak..

  7. MiZi says:

    woit..!!! patut la kerete den ilang.. wupenyer dowang amek wat kerter polis.. kuang ajor

    http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/breakfirst-lunch-dinner.html

  8. @MiZi
    wakaka~ ko kai kete mr.bean jela~ lupa ke...? hihi.. :P

  9. @Insyirah Zulkhaire huhu...xpe~ kalau untuk jage keamanan rakyat xpe..tp kalau salah guna,no komen..xnk ckp pape lg..

  10. sempoi jgk kete polis tu

  11. cantiknyer...
    tapi hope mereka tak salah guna
    rakyat diutamakan dulu
    MY RECENT POST : Comic-Fiesta 2010 Hangat!!

  12. ayulunera says:

    lawa gile la...dah mcm dlm game pulakl tgk....weee....

  13. RuSh D says:

    pergh lawa gila hitam putih..
    mcm amerika jer..lepas nie bole ler race ngan polis..hahaha

  14. Cik Yan says:

    ada yang nak bagi cik yan satu x??hehe

  15. wahh cantiknye ..tergoda...nak ngorat abang polis la..leh naik kete polis slalu :) hahaa

  16. @NICK IRFAN bukan sempoi je dah...smart siot! hee :D

  17. @ayulunera bukan mcm lagi dah~ mmg sebijik..tapi bkn guna naza forte la..huhu

  18. @RuSh D haha.bkn hitam putih je...siap ada kangro bar kat bumper depan.. huhu

  19. @Cik Yan ada~ mintak kt keta polis negara! hahaha

  20. @FeeZ~Hafizah~cucuatokaji hahahaa! ngorat la inspektor2 kt balai polis..misai pon panjang2 je..hihi.. :P

  21. silap aribulan per0mpak curi kete p0lis lak...canggih sangat

  22. Akram says:

    giler kentang kia forte buat keter polis..lawa semacam.

  23. memang super giler kete polis yg baru ni ! HEBAT !

    nak tengok kerete2 ni beraksi , nnty awal tahun 2011 ade cerita LULANGSILUMATI kot , sam belakon and ada kereta2 ni . memang superb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...