Tersenarai Top 50 Blog Baru (2010) Pilihan!


Terima kasih tak terhingga kepada semua yang menyokong dan mengundi blog ni sehingga layak untuk pergi ke peringkat ke-2 undian yang akan berlangsung pada minggu hadapan.

Semenjak hari mengundi yang berlangsung selama seminggu, memang sangat penat untuk meraih undi.. BW dari satu blog ke satu blog, membalas semua kunjungan dan menggunakan lisa surihani sebagai pengundi! Haha.. Itu sebenarnya aku edit dekat paint je, takda nak guna Inspect Element pon. Inspect Element tu binatang apa pon aku tak tahu.. Haish! Tapi serius memang penat nak raih undi! Alhamdulillah.. Tersenarai juga blog yang seberapa ni. Huhu..


Terima kasih kepada Kay Yea sebab bagi award kat atas ni kepada semua Top 50th BPM! Singgah la kat blog dia ye? Hihi.. Tak ketinggalan juga, terima kasih semua yang mengundi dan juga yang promote blog ni di blog-blog mereka dan ada juga di Facebook! Terima kasih banyak-banyak!

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

14 Responses to Tersenarai Top 50 Blog Baru (2010) Pilihan!

  1. sArAh says:

    congrats.. pastu boleh blanje kang.. ngee..

  2. @sArAh haha..belanja air suam boleh le~ :P

  3. slm mesra.. kunjung2. . . tahniah ya berjaya ke peringkat seterusnya. semoga terus maju jaya ;)

  4. hey..hey..tahniah oke heee ;D

  5. congratss n gud luck ye :)


    Nti Fa undi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...