Saya Yang Best!


Gila berhabuk koleksi award dan tag aku yang tak terjawab! Kalau la award dan tag ni ada markah macam buat assignment konfem aku dah kene bar tak boleh ambil exam ni! Hihi.. The best traveller blogger award ni aku dpt dari tuan Blog LoLz yand lebih dikenali sebagai L. So sebelum award ni diiktiraf, aku kene jawab soalan la.. Huhu.

1.Dalam banyak-banyak tempat kat dunia ni, mana kau teringin nak pergi?
Nama pon Kenzo, semestinya Jepun! Tak tahu la kenapa kan.. Mungkin sebab tertarik dengan teknologi yang diorang ada kot dan aku teringin nak sambung belajar dekat sana. Doa-doa la Kenzo ye~ Hihi..

2.Apakah benda yang anda impikan dan ingin anda dapat dalam hidup?
Entah la, banyak kot! Tapi dalam masa terdekat ni kalau tanya impikan apa? Tu aku boleh jawab.. Aku nak duit yang banyak dari Nuff! Haha.. Tolong-tolong la ye~ :D

Selamat soalan tak susah sangat macam assignment! Hihi.. Siapa yang aku rasa nak bagi award ni, aku akan pekik kan ShoutBox korang OK!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 Response to Saya Yang Best!

  1. Myaby says:

    tringin gak g jeponnnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...