Lagi Kereta Polis DiRaja Malaysia Baru!

Entri tentang Kereta Polis DiRaja Malaysia Baru! yang pernah di post sebelum ni telah menunjukkan gambar-gamabr kereta polis baru menggunakan NAZA Forte. Kali ni pulak, ada lagi gambar terbaru berkaitan kereta polis dengan design terbaru ala-ala luar negara! Kereta terbaru yang polis gunakan lagi ialah, Toyota Camry, Corolla Altis dan Sportage. Apa pendapat korang?








This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

7 Responses to Lagi Kereta Polis DiRaja Malaysia Baru!

  1. MiZi says:

    amboi la polis kita.. hebat dengan kereta ni.. ish3.. hahaha

    http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/abang-senyum-demi-adik2-abang.html

  2. syusye says:

    npe x guna kete m'sia je..kerajaan kan suro guna brng tempatan tp kalo tok gov npe x guna?

  3. amboi..ri 2 forte..ni camry plak dah

  4. erleena says:

    perghh bukan men cantik agy kete polis o.O

  5. Ciki says:

    fuhh, bergaye betulll

  6. Anonymous says:

    Proton tk da kreta yg menarik dan power, takan nk guna neo plak kan, perdana dah jemu, skrg ada inspira lpas ni semua peronda pakai inspira lah, fikir 2,3 kali lah kalau nk lari penjahat. Tapi kalau pakai evo 6 peh menarik gile beb. Ganas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...