AC Mizal Buat Laporan Polis!

 Minggu ini kita digemparkan dengan penipuan yang dilakukan oleh AC Mizal tentang jualan gelang magnetic yang telah dibongkarkan oleh blogger tempatan. Kemudian, AC Mizal telah membuat laporan polis yang kononnya mereka menguggut untuk membunuhnya! HAISSSSH!





Sila Baca : episod 1 | episod 2 | episod 3 | episod 4 | episod 5 | episod 6 | episod 7 | sambungan cerita baru boleh rujuk di blog aididmuaddib.


Senarai blog/page yang dilaporkan:
1. aididmuaddib.blogspot.com
2. obefiend.blogspot.com
3. obefiend.blogspot.com
4. zonartis.com
5. Facebook page I Hate AC Mizal


+ Sumber : Media Siber

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

11 Responses to AC Mizal Buat Laporan Polis!

  1. mcm2...
    rahsia dah terbongkar..
    tgk je la apa scene seterusnya dr org sana..
    :p

  2. ish ish...hurm aje la~

  3. efa nur says:

    Huhuhu....asam garam kehidupan..kehkehkeh..
    tgguuuuu dan lihaaaatttt....;))

  4. tak tau mana yang betul dan salah ,hanya si DIA yang tahu ..berblog jugak ,tapi hati2 jgn sampai timbulkan isu

  5. nak popular wat entry psl AC n kutuk2 dia..esok2 mesti dia wat laporan polis lg utk menafikan..hahaha...

  6. qarami: yup2~

    nur azilah: hurmmm jgk la... hehe

    efa: biasalah kan~

    eqa:baca link2 yang dah diberi kt entri~ :D

    conbelly(panjang sgt nama ni): hihi....yup2..tunggu sahaja..

    yuni:xmaula! nanti jadi orang buruan..

  7. waaa isu panas.........hahahaha.....klu dh slh 2..ngaku je la

  8. hahaha...biasalah..macam orang kentut dlm bas la, siapa nak ngaku kan... hehe

  9. tunggu aje la yg berlaku lepas ni.. akan tau juga sapa yg betul, sapa yg menipu..

  10. yup2! tunggu je...tapi cerita terbaru, AC mizal langgar akta perniagaan jualan langsung?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...