Grim Reaper Hantu Tengkorak!

 

Grim Reaper antara salah satu hantu yang diconteng oleh MrLukis tetapi nampak macam sebuah lukisan! Contengan ini dah dihantar ke blog barbahtiar.com untuk di canang di blognya dalam entri bertajuk Jom conteng-conteng @ bardbahtiar.com. Katenya, ini bukan la contest tetapi jika ia mendapat sambutan ada hadiah! hehe. Jom la join! Secara tak langsung, dia boleh tolong up traffic blog anda.


Berbalik pada Grim Reaper si hantu tengkorak ni, idea tercetus lepas main game online Mission Against Terror (MAT). Masa tu tengah Hollowen day dan tak semena-mena idea untuk menconteng tu tercetus! Maka terhasil la satu lukisan dari idea contengan.

P/S: Kepada yang lemah semangat, jangan tengok gambar Grim Reaper tu banayk kali. Dikhuatiri perkara buruk akan berlaku, seperti mimpi hantu ketika sedang tidur lalu terkencing ketakutan!(kencing malam). Hihi.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

9 Responses to Grim Reaper Hantu Tengkorak!

  1. JRY says:

    smart bro contengan ni. aku ingat jack the ripper td. pasni buat freddy krueger plak.haha

  2. hihi...smart gilos...
    dr game on9 leh transfer ke blog wooo
    caya laaa kenzo

  3. .:reine:. says:

    a death scythe..
    awak..yg baju putih tade ke? hakhak :P

  4. @JRY hehe..terima kasih!

    @momoy imiginasi tinggi~ thanks!

    @reine baju putih?ada...tunggu mlm ckit dia muncul~ :P

  5. HAZWAN17 says:

    smart gambar hantu ni
    boleh wat komik

  6. @momoy lukis pakai pen,then snap kai digital camera..pastu edit ckit, bg cerah..

    @hazwan huhu..dah ade komik strip kt blog ni..

  7. geekz36 says:

    gempak bro, blh submit kat gempak magazine.

  8. @geekz36 huhu... mls la.. dah dpt submit kt post pon aku dah rase sronok! peace* :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...