Inspirasi Conteng-an Tercalon Dalam Kategori Blog Baru (2010) Pilihan!

Terima kasih kepada Azman Roslan selaku penganjur dan juga pengasas bagi Blog Pilihan Malaysia 2010 kerana telah memilih blog ini untuk tercalon dalam kategori Blog Baru (2010) Pilihan. Sebanyak 383 blog yang telah berjaya tercalon dalam kategori kali ini dan blog-blog ini dibahagikan kepada 10 kumpulan. Blog Inspirasi Contenga-an ini berada di dalam kumpulan ke-2, nombor 44.

Kaedah atau cara pengundian belum deketahui lagi, mungkin dalam masa yang terdekat ini ia akan diberitahu. Maka Kenzo atau lebih dekenali sebagai Mr.Conteng ingin menyeru kepada para blogger yang minat berkunjung ke blog ini meringankan tangan untuk mengundi blog ini semasa hari pengundian berlangsung. Sambil membaca entri-entri, meninggalkan komen dan meninggalkan jejak di blog ini untuk up traffic, korang sudi-sudi la undi ye..

Kepada rakan blogger yang tercalon juga dalam kategori ni, korang pon dijemput untuk sama-sama memberi undi kepada blog ni. Jangan la boikot tak nak undi blog ni pulak ya? Hihi.

Dengan ini saya merasmikan beaner khas untuk Blog Inspirasi Conteng-an bagi kategori Blog Baru (2010) Pilihan yang akan digunakan sepanjang proses kempen dan pengundian!


Undilah Blog Inspirasi Conteng-an Bagi Kategori Blog Baru (2010) Pilihan! [Kumpulan 2 ; Nombor 44]

This entry was posted in ,. Bookmark the permalink.

24 Responses to Inspirasi Conteng-an Tercalon Dalam Kategori Blog Baru (2010) Pilihan!

  1. Syat0za says:

    wohhh! siap dah banner dah wo.,.haha ^_^ tahniah, link saya ada di blog pilihan 8 nombor 315 ^_^

  2. @Syat0za haha...dah prepare untuk kempen!!

  3. cik miera says:

    kumpulan ke-2..miera dapat kumpulan ke-4...hihi.gud luck kenzo

  4. cik miera says:

    kumpulan ke-2..miera dapat kumpulan ke-4...hihi.gud luck kenzo

  5. @cik miera hihi... yeke? gudluck di kumpulan 4! chaiyok! selamat berkempen.. :P

  6. hebat btul rakan kumpulan 2 aku ni...smngat2..hehe..aku dok bwah ckit je..yg no 48 tu

  7. @iniialahaku haha..yeahh! ade jgk geng satu kumpulan! hihi

  8. pN.rOs says:

    taniah.... wish u luck

  9. pN.rOs says:

    taniah.... wish u luck

  10. bieGENDUD says:

    aokk tahniahh , wish you luck ^__^

  11. tahniah kezo...nak vote lah...saya tsenarai jugak...
    Pilihan 5 - 163 - Wanna De'Amor..jom sama2 kita mengundiiii~

  12. @bieGENDUD thanks! jgn lupa undi nombor 44!!!

  13. @hans ok! don wori! jgn terlepas mengundi nombor 44!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...