Bohsia Jual Badan RM10 Hanya di Facebook!

Apa punya manusia la zaman sekarang ni. Semakin maju teknologi dekat dunia ni, semakin ramai umat manusia buat perangai pelik-pelik. WAH! Macam hipotesis sains lak aku buat. Haha. Berbalik pada tajuk entri kali ini, dekat Facebook ni dah macam-macam kes copycat gambar orang lain semata-mata untuk selindung diri sebenar macam kes profile sultan yang setan. Hingga kini, pemilik profile tu belum lagi di tahan pihak polis.


Klik pada gambar untuk tumbesaran

Klik pada gambar untuk tumbesaran

Kali ini bohsia mana entah yang mungkin menggunakan gambar orang lain sebagai profile picture dalam fans page nya! Dalam pandangan aku, mungkin bohsia yang empunya profile ni benci atau bermusuh dengan tuan punya gambar yang dicuri. So dia nak busukkan nama tuan punya gambar ni, dia buat la sebagai profile picture dan menyamar. 

Profile fans page ni dikutip oleh aku untuk dijadikan bahan cerita dekat blog ni selepas seseorang rakan aku di Facebook meng'post' link profile bohsia yang maruahnya dijual RM10 sahaja. Pada ketika itu fans page beliau hanya seramai 35 orang sahaja. Maksudnya ia masih baru! 


P/S : Apa la nak jadi zaman sekarang ni!

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

24 Responses to Bohsia Jual Badan RM10 Hanya di Facebook!

  1. rm10 je skali pan***.
    murah sgt tuh.
    ewww~

  2. ni macam sabotaj je. hehehe even ko blurkan name page tu, tetap kantoi kat bahagian gambar. dah tgk dah sume. hehehehe

  3. aliaazween: murah..dan terukk!

    ayeem: aku pon rase mmg kes sabotaj jgk..huhu..gambar tu aku lupe lak!

  4. main belasah aja, dapat duit ps tu buat dek aja, saja nak tipu orang le ni.. tapi tak payah le even RM10 kan

  5. murahnye
    nak belilah
    eyh
    acah mak enon.

  6. kesian org jadi mangsa ni
    tapi 10 ringgit amiey pernah jumpa laki sggp jual bini tapi malas la nk aibkan org :D

  7. rm 10 hinggit???.,,rokok lagi mahal la?..jatoh taraf..

  8. hans says:

    yang bahaya tu bila diorang suka cilok pic orang lain
    haih
    risau tul aku
    apa2pun skrg xtahu la
    diorang dah tak tahu malu agaknya
    haih

    P/S : Review Filem Ngangkung & Berapa Kutipan Filem 2 Alam? RM39.9 Juta Kah?

  9. rm10 je..murah sangat maruah seorang wanita kalau macam tu..ish3..

  10. yien_mox says:

    haha :D
    ta de keje budak uhh ~

  11. cik lola says:

    errr kfc pon lgik mahal..adoyai

  12. hanisah says:

    ish.teroknye manusia skrg..

  13. perghh~!
    fb mmg medan yg terbaek tuk wat keje, cari keje, hahaha :PP

  14. eleh, benda ni saja dibuat untuk sabotaj kawan. mana ada minah nak kena cucuk dgn rega rm10. nyah ada la

  15. Teruk betul budak2 sekarang
    guna teknologi nak jatuh kan org
    keji betul

  16. cik miera says:

    oh manusia...hmmm macam2

  17. iLa SaHaR says:

    astaghfirullah ... murah sangat kalah yg kat lorong Hj Taib tUh

  18. mcm2 boleh buat dgn fb skng ni..jual anak pon ade..
    masyaallah..

  19. eee..jgn la slh kn fb,,dye xberdose pun..


    salah kn manusia..

    pape jijik la manusia cm 2...

    credit to u..

  20. mrconteng dah selidik..budak perempuan punya gambar tu ckp ade orang guna gambar dia,dan dia mungkin akan buat report polis lepas ni..

  21. meaw says:

    sangat murah dan tak cantek !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...