Gambar Pemain Bola Sepak Dunia Yang Teruk!

Dikesempatan aku post entri baru ni, aku nak mintak maaf banyak-banyak kepada korang yang terjah blog ni dan tinggalkan jejak kat sini tapi aku tak balas.. Aku sebenarnya sedang sibuk cari kerja, tengah sibuk mengatur hidup yang agak kucar-kacir ni.

Walau apa pon, aku tetap akan update blog ini tapi bukan macam dulu la. Sebab dah lama sangat tak post entri, ini la masanya nak post! Ini juga entri yang pertama untuk 2011.

Nak tunjuk karikator pemain-pemain bola yang agak lawak la bagi aku.. Contohnya Ronaldinho, yang tak berapa hensem tetapi dilukis lebih tak hensem oleh pelukis! Haishh... Apa-apa pon, tu sangat kreatif! Itulah dinamakan seni.. Hihi..












Mana gambar pemain yang paling terbaik bagi korang! Cepat pilih sekarang! HAHA..


P/S: Nak try buat jugak la lukisan menghanjing macam ni... HAHA!

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

6 Responses to Gambar Pemain Bola Sepak Dunia Yang Teruk!

  1. .:reine:. says:

    gambatte!! cepat2 dpt keje ye.. ;p

  2. @Anisa Mmg smart!

    @reine thanks! :D

  3. tabik spring kepada pelukis nye..wawawawa

  4. ronaldinho pling hensem dalam rmai2 2..smada di dunia realiti ataupon bukan

  5. Anonymous says:

    Wow ni harith la!! Kenape botak wei dah la gmk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...