Melaka Maju 2010!



 
Entri khas ini di conteng bertujuan untuk memberi tahu followers dan semua blogger, yang aku akan ke Negeri Melaka Bandar Bersejarah pada malam ini dengan rakan-rakan aku yang lain. So, MrConteng korang ni tak dapat la nak pergi BW ke blog korang sehingga Ahad ni.

Dalam masa 2 hari, aku rasa kalau korang terjah blog Inspirasi Conteng-an memang susah aku nak balas kunjungan tu. So, korang boleh la tinggalkan jejak korang dekat laman sosial paling popular abad kini iaitu Facebook! Nanti senang la aku dah balik dari Melaka, aku terus serang korang punya blog! Hehe.

Tajuk je Melaka Maju 2010, tapi cerita pasal Melaka langsung takda! Citt! Maaf la ye, lepas aku balik dari Melaka aku wat entri yang betul-betul Melaka punya! Hehe.

So, apa lagi! Like page Blog Inspirasi conteng-an di Facebook supaya anda dan kami lebih dekat

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

5 Responses to Melaka Maju 2010!

  1. have fun ye..melaka memang best :)

  2. jangn lupe bawak pulg ole2 utk aku....hahaha

  3. feez: best! br balik smalam..

    kong hwang sing: aku xbeli pape ole2 pon..sori la bro..huhu

  4. hye..sy pun baru p melaka awal bulan aritu..bes la kt sane..cepat2 upload gmbo p melaka..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...